Apples mest irriterande problem för Mac är löst

NÖRDPOST! Jag har alltid ägt en PC, men i mediebranschen är Mac standard och jag har fått vika mig och gå över. Det har i många hänseenden varit ett fint möte. Jag gillar mycket att man till exempel på en Mac kan öppna locket på datorn och direkt vara igång.
Men sedan finns några saker som jag verkligen ogillar. Som hur Mac håller på och mästrar hur jag ska bete mig med datorn. Att de till exempel vägrar låta mig flytta filer som jag vill. Ska flytta en fil från en mapp till en annan har jag varit tvungen att 1) Kopiera filerna i den ena mappen och klistra in den i den nya mappen. 2) Sätta upp två fönster bredvid varandra och dra filen mellan mapparna. Som ett barn.

Men i dag hintar uppmärksamme @wennborg på att @pogue har haft en webcast i dag (länk?) där han tipsar om nya tips och trix i Macs senaste operativsystem Lion.
Och titta! Där finns en lösning till problemet!

Kopiera filen som vanligt (med cmd+c), men när du ska klistra in den använder du cmd+alt+v och VIPS så har du inte längre någon kopia kvar i den gamla mappen utan har faktiskt gjort en riktig flytt!
TACK Apple!