Veckans nätsnackisar

De är här igen, lika troget som varje måndag. Denna måndag har jag dessutom, in related news, ställt frågan ”Vad vill ni egentligen läsa om?”. Det bör understrykas att mitt retoriska grepp att använda retweets som mått på uppskattning av det jag håller på med är, just det, retoriskt. Det finns självklart ett mått av uppmärksamhetskättja inbäddat, det är ju därför man gör grejer, men mest handlar det faktiskt om att jag märker att ni inte längre engageras av det jag skriver om. Och jag vill att ni ska engageras. Därför undrar jag alltså om jag är inne på rätt spår eller om jag bör titta närmare på något helt oväntat nätrelaterat i veckan. Hör av er, kära vänner! Nu till veckans headlines.

  • ”Linsanity”, d.v.s basketrelaterad upphetsning, tar över världen
  • Två svenskar, en varm och en kall, har fångat inte bara våra utan även utländska blickar
  • Existensiellt skämtande sveper som pesten över Facebook
  • Boxxy återvänder till kändisskapet, du vaknar i ett mörkt rum och killar blir tjejer – allt på Youtube i veckan
  • Alla är arga på Chris Brown utom småflickor som vill ligga med honom

Detta och mycket mer – i veckans nätsnackisar som ni kan komma åt att läsa här!