Arkiv för
appar

6 februari

Ett urval av veckans nya musik på Spotify

Veckans Spotify
Redan måndag? Eller måndag och måndag, dagen är ju snart över, men en ny vecka är det i alla fall. En ny vecka med mängder av fina singel- och albumsläpp och ni har inte ens fått ta del av förra veckans bästa nya musik på Spotify. Bäst att genast råda bot på det.
Bob Dylan återvände till Spotify med sin enorma låtskatt.
Lana Del Rey dominerade inte lika mycket på album som på singel, men hon kom ändå långt med de fyra fantastiska inledande spåren. På EP:n Born To Die – med samma titel som både låten och albumet – överträffade Woodkid originalet med sin omarbetning.
Django Django imponerade rejält med sin psykedeliska indiepop – över ett helt album. Precis som Errors och deras, faktiskt, felfria elektroniska postrock.
Justice malde ”On’n’On – ”Canon” svarade Tiga och Erol Alkan.
Le Castle Vanias discobanger var svårduckad. Liksom Punks Jump Ups discofunkdänga.
Läs vidare →

7 december

Nya dolda appar i Spotify

Spotify apps
När Spotify den 30 november lanserade Spotify apps öppnade de upp möjligheten för tredjepartsutvecklare att, via appar i desktopklienten, bidra till en utökad musikupplevelse både vad gäller funktionalitet och redaktionellt innehåll. I samband med pressreleasen utannonserades ett samarbete med 16 partners varav 12 hade appar representerade i klientens App Finder redan från start.
De fyra andra apparna – från den norska dagstidningen Dagbladet, den danska delen av skandinaviska musiksajten Gaffa, topplistesajten Top10 samt spellistesajten ShareMyPlaylists – har ännu inte lanserats i desktopklientens App Finder, men du kan komma åt dem redan nu.
Läs vidare →