Arkiv för
julklappstips

26 november

Julklappstips för nörden i ditt liv

Att säga att julen närmar sig med stormsteg känns väldigt träffande denna helg när vi laddar för både Berit och första advent.
Stressen över julklappsinköpen har inte riktigt infunnit sig än utan vi har fortfarande fokus på lämpligt tillfälle för att korka upp första glöggflaskan, lägga ut jul-löparen på köksbordet så den släkting man fått den av inte blir förolämpad när han kommer förbi och slutligen mortla mängder med kryddor till vörtbrödsbakandet. Hur vore det att vara ute i god tid för en gångs skull? Kan vi inte enas om att försöka nu direkt beta av listan med presenter? Och i år – låt oss köpa saker som vi vet att den andra personen vill ha, inte något som är att likställa med upphetsningen man känner av att få en ask Paradis där kakaofettet trängt ut ur pralinerna och bildat en skön vit hinna.
Jag vet inte vad ni gillar, jag vet inte vad de ni gillar gillar och jag vet knappt vad jag själv gillar, men om man i sin bekantskapskrets har en prylnörd, en manisk early adopter som till råga på allt har god smak så är frågan vad sjutton man ska ge? Här är fem tips. Listan får gärna utökas så tipsa friskt i kommentarerna.
Läs vidare →