Arkiv för
politiskt inkorrekt

2 januari

NYÅRSKRÖNIKA: Hatbloggarnas 2012 är bara början

Nikke Lindqvist, nätveteran och en av landets bästa sökmotoroptimerare, sammanfattar 2012. Och ser ett blogglandskap han känner igen – som inte kommer att bli bättre.
Vid den här tiden på året brukar nätet svämma över av årskrönikor som sammanfattar året och blickar framåt med mer eller mindre fantasifulla teorier om hur nästa år kommer att bli. Jag brukar inte göra sådana. Mest för att verkligheten alltid överraskar, och för att jag sällan har en aning om hur framtiden kommer att arta sig. Alla gissningar blir ändå fel. Men i år känns det som om jag har en spaning som det ändå är värt att dela med sig. Läs vidare →

23 oktober

Avpixlat: SD-riksdagsmedlemmens egna Politiskt Inkorrekt?


Med en formulering värdig föregångaren lanserade idag hemsidan Avpixlat sig själv som den nya Politiskt Inkorrekt. Avtäckningsinlägget är fullt av syrliga blinkningar till de som firade PI:s död, och låter oss ana en ny energi i den förut ledbrutna organisationen. I avsiktsförklaringen fastslås att man vill ”förvalta och utveckla det framgångsrika koncept som vår föregångare PI lagt grunden till”, och fortsätter med att berätta att de ”vill vara en nagel i ögat på pk-etablissemangets journalister och politiker”.
Läs vidare →