Arkiv för
tatuering

30 november

DN går på nätskämt – rapporterar om intatuerad bajskorv


Den här artikeln låg vid lunchtid uppe på DN.se:s förstasida. Artikeln är sedan tvåtiden borttagen, men är cachesparad av Google och går därmed fortfarande att läsa.

Rossie Brovent ville tatuera en stillbild från filmen Narnia på ryggen, och gick till exet Ryan Fitzjerald. Men när han fick reda på att Rossie Brovent varit otrogen mot honom med hans bästa vän valde han istället att hämnas, skriver The Sun.
– Han lurade mig genom att dricka en flaska billigt vin med mig och ta tequilashots innan jag skrev på papperet. Jag var utslagen under större delen av tiden, och sen vaknade jag upp med den här fruktansvärda bilden på min rygg, säger Rossie Brovent till The Sun.

Men tidningen Daily Mails webbtidning MailOnline avslöjade igår att historien, som The Sun plockade upp från hemsidan VeryWeirdNews, med största sannolikhet är fejk. En talesman för domstolen i Dayton, där den stämning som Brovent ska ha lämnat in mot sin expojkvän för tatueringen mest sannolikt hamnat, säger till MailOnline att de inte mottagit någon sådan. Och bilden på bajstatueringen går att spåra tillbaks till den polska skolåterträffshemsidan Nasza-klasa.pl, upplagd 2009 under namnet Ania.
Läs vidare →