"Är jag pinsamt efter om jag delar den här länken?"

Det här tycker jag var en fantastisk tjänst: http://IsItOld.com

Du vet känslan när du är osäker på om du är sist i världen med att dela ett youtubeklipp eller inte? Nu kan du enkelt testa, genom att gå in och klistra in länken här och direkt veta: ”Is it old”.
Kul grej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarerFlest rösterSenasteÄldst

 1. Lennart Orlander says:

  Mer än fantastisk! Kanonbra helt enkelt!

 2. Fredrik says:

  Fan, Emanuel, du skulle kört IsItOld.com genom IsItOld.com för det här är ganska gammalt…

 3. Jag har en kommentar här som jag ändå tycker är viktigt. Nämligen att man inte ska vara för ängslig och rädd att dela något som ”alla” redan sett. Eftersom nätet är oändligt nästan, och det alltid alltid finns någon som missat det man precis tänker dela. Sluta istället håna och raljera över dem som delar ett dygn, en vecka eller ett år gamla grejer. Ibland är det dessutom roligt att bli påmind om sånt man sett men glömt.

  • Dreadnallen says:

   Tack för ett fantastiskt viktigt påpekande. Den här tjänsten ät säkert användbar för journalister vars arbetsbeskrivning lyder ”var först med det senaste”. I övrigt bör hetsen att ”vara först” och behöva skämmas över att man kanske tipsar om ”gårdagens nyhet” bekämpas.
   För ett drygt år sedan tipsade en äldre bekant mig om en lustig video han fått sig tillsänd via en länk i e-posten. Titeln på sången klingade aningen bekant; ”Ansiktsburk”. 🙂

 4. Henke says:

  Körman Ajour.se så får man veta:
  ”Yikes. Looks like the 60 plussers are your audience for this one.”
  Haha.