Domare misshandlade sin dotter för att ha laddat ned från nätet

Ett youtubeklipp som laddades upp för några dagar sen, har idag börjat få rejäl spridning. Klippet visar en domare i Texas, William Adams, som med ett bälte misshandlar sin unga dotter, Hillary, för att ha laddat ned musik och spel olagligt från nätet. Händelsen skedde 2004, men Hillary valde att ladda upp den nu, efter en dispyt med sin far.
Domare William Adams ska väljas för en ny ämbetsperiod nästa vecka, med det finns redan en Facebookgrupp som vill försöka hindra att han blir omvald. William använder väldigt mycket våld mot dottern som är född med en cp-skada, och sedan tidig ålder haft en passion för teknik. Videon, som hon spelade in själv, kan ses nedan, men en stark varning måste utfärdag på grund av väldigt starka bilder.
http://www.youtube.com/watch?v=Wl9y3SIPt7o
Uppdatering: Efter förfrågan från @dekaminska har jag nu kollat upp barnaga i hemmet i USA och det visar sig att det är tillåtet i samtliga delstater. (Wiki)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 kommentarerFlest rösterSenasteÄldst

 1. David says:

  Värt att notera (inte för att det gör saken mindre vidrigt) är att videon är från 2004.

 2. Ljung says:

  Visst, barnaga är tillåtet men det måste finnas tydliga gränser mellan barnaga och misshandel? (Är själv uppvuxen i Kanada där barnaga var tillåtet…men inte fan fick folk gå loss på barnen på det sättet utan att åka fast.)

 3. […] i hela fridens namn har den här kunnat bli, velat bli en person med juridiken som riktmärke ? Domare […]

 4. @T_jakobsson says:

  Fy fan vad sjukt!
  Man får ju lust att bara….

 5. Magnus Ukkonen says:

  I texten står det att Hillary är CP-skadad, det framgår dock inte att det är föräldrarna som är inavlade och efterblivna. Trodde att domare hade ordets gåva, men så är det ju USA, nuff said.

  • Ulrika says:

   Ångrar nästan att jag tittade. Bland det värsta jag sett. Och när man läser hans egen kommentar till filmen ”Det var inte så illa som det ser ut på filmen” ….

  • Sonja says:

   Men det är ju så i Sverige också. Läkare och andra högutbildade och högavlönade som är känslokalla psykopater.
   jag förstod förresten aldrig varför det står med i texten att hon har en CP-skada, det är väl inte relevant?

   • Ulrika says:

    Nej det är inte relevant. Antar att de ville skriva det av två anledningar. 1) Handikappade är mer försvarslösa (dock har ju en cp-skadad inget med intellektet att göra, som t ex en utv.störning har) 2) Tydligen ska den sortens cp-skada hon har (ataxi) vara en anledning till att hon blivit så teknikintresserad som hon är. Dock ska det ju räcka med att Man Aldrig Slår Någon…

   • Anneli Veijonaho says:

    Det förstår jag inte heller. Hon blev misshandlad.

  • Anneli Veijonaho says:

   Jag håller med dig Magnus. Undrar vem eller vilka som egentligen var sjuka

 6. karl says:

  Och nu kräver Anonymous att han ska be om ursäkt offentligt och sluta sitt jobb.
  http://feber.se/webb/art/227245/anonymous_ger_sig_efter_domare/

 7. Paulina says:

  Jag mår illa. Jag skakar… jag har nog inte blivit såhär illa berörd utav någonting på väldigt länge, jag mår dåligt av att vara människa när jag ser att det finns sådana människor…

 8. Anneli Veijonaho says:

  har förstått att det är lagligt med aga.. Men varför måste han stå och slå så många gånger? Mamman tog i en gånng. Flickan har väl en CP skada vad jag har hört. Oavsett vilket så har föräldrarna gjort fel. Den STORA frågan är nu vad som händer med föräldrarna. Jag säger så här.TAPPERT GJORT TJEJEN för det finns fler

 9. Anneli Veijonaho says:

  Han borde avgå direkt. eller rättare sagt , han borde ha gjort det, men vad jag antar så tror har att han inte gjort något fel

 10. Anneli Veijonaho says:

  Hur kan man behandla en människa så?