Moderaterna visar vart skåpet ska stå


Några moderater fick i dagens Aftonbladet frågan om vad de tyckte om en eventuell hårdare granskning av monarkin. Och jävlar anamma vilket svar morgontidningen fick!
via Reddit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarerFlest rösterSenasteÄldst

 1. Hmm says:

  Så nu har ni haft två nästintill ickenyheter om Moderater men inte ett ord om oppositionen eller närmre bestäm om Juholt.
  Börjar kännas som en färgad sida det här.

  • Jack Werner says:

   Det här är en kul bild. Vet inte om det ens räknas som nyhet – det är en kul bild. Tror säkert du har ett förhållningssätt till sådana sedan tidigare surferfarenheter. Vilken är den andra ”ickenyheten” du tänker på?
   Tja, det är det inte, mer än att den domineras av texter på områden som vi är intresserade av.

   • Hmm says:

    Visserligen inlindad men här hade med ett inlägg om Carl Bildts duckande intervjuteknik.
    http://ajour.se/veckans-mastelasning-4/
    Och innan det, visserligen rätt här hos er tycker jag, Carls tweet.
    Vad jag kritiserar är att om ni nu ska ha med ankor så får ni nog ta med de största ankorna också och vem som sagt dem.
    Juholt har under senare tid hasplat ur sig än den ena och än den andra grodan. Jag gillar när han snackar politik, även om jag tvivlar på att det hans egna påhitt han framför och att han bara kommer med problemet och aldrig med lösningen, men som person så är han en tågolycka. Men vill ni ha kul grejer att ta upp så har ni en hel uppsjö hos denne man. Titta på Skavlan där han är med.
    Och jag tycker att ni är färgade och har politiska åsikter. Ibland så håller jag med er ändå men ni behöver se det själva. Sofia har tex varit ganska tydlig var hon står ang SD. Ingett jag håller emot henne, tvärtom om. Precis så jag vill ha det.
    Vad jag önskar när jag läser en sida eller en tidning är att vet till vilket ”block” de tillhör. Jag tycker inte om smygprpaganda och att göra sig lustig över ngn bara för att de tillhör ”motståndarna”
    Så antingen så skulle jag önska att ni tydligt går ut med var politiskt ajour står eller så skulle jag vilja se en jämvikt i vilka ni tar upp som lustigheter.