På lördag kommer utomjordingarna


När världens blickar riktas mot London passar många företag på att genomföra olika PR-utspel framför de ständigt påslagna TV-kamerorna. På lördag kan det dock ske något som kommer få allt vi tidigare sett att framstå en viskning sekunderna innan orkanen brakar lös. Det är nämligen då som SaLuSa från Sirius, talesperson för Galactic Federation of Light sagt att de kommer visa sig för oss på Jorden. Mycket tyder på att de valt London som platsen där det ska ske.
Vi tar det här från början va?
2012 är sista året i Mayakalenderns långa räkning och enligt somliga ska detta visa att Jorden då kommer att gå under eller i alla fall radikalt förändras.  Hollywood snappade upp det här och gjorde filmen 2012 där en allsköns katastrofer drabbar oss och det inte slutar så där jättestrålande för mänskligheten.
New age-rörelsen (och här ber jag om ursäkt för att jag grupperar alla till en klump och att somliga som inte alls anser sig tro på det jag ska komma att berätta, men som litar fullt på den helande kraften i distans-dearmorering eller annat fantastiskt därmed räknas in) å sin sida har sett det som en tid då något fantastiskt kommer att inträffa, en tid då Jorden inträder i en ny fas.
Rent vetenskapligt finns det inget som tyder på att Maya-kulturen anade fara å färde och därför inte gjorde en kalender som sträckte sig längre än till slutet av 2012. Om man ändå försöker hitta något som tyder på att det kan vara läge att klara av julklappsinköpen extra tidigt i år får man leta länge. Inga asteroider på väg mot Jorden, inga galopperande katastrofer (även om Ebola-utbrottet i förrgår grumlar mitt resonemang en aning), faktiskt färre krig än vanligt och det finns inga rapporter om att någon kärnvapenbestyckad u-båt börjat löpa amok.
Kvar att hoppas på finns då bara en riktig högoddsare – utomjordingarna. Sån tur då att vi har Galactic Federation of Light eller Plejadernas Höga Råd / Den Galaktiska Federationen som de kallas på svenska.
Jag vill vid denna tidpunkt skjuta in en disclaimer om att jag kan ha fått vissa saker nedan kring bakfoten. Det finns ingen riktigt bra FAQ på ämnet och de sidor som finns på ämnet verkar inte leva upp till god sed gällande källhänvisningar. Vad nu det kan bero på.  
Det finns en samling människor som kallas Light Workers och likt många inom New age-rörelsen tackar de St. Germain för allt bra i världen. St. Germain är enligt vissa den odödliga formen som uppstod när Sir Francis Bacon fakeade sin egen död, pös iväg till Transsylvanien och där medelst lite trixande blev odödlig. Somliga menar också att han var Josef (snickare, myrrakännare och plastpappa åt Jesus), Columbus, Shakespeare, Merlin med flera. Han var självklart med och grundade USA och sitter i sin nuvarande inkarnation med i det råd som egentligen styr landet (och underförstått, därmed resten av världen).
Den svenska informationssidan st-germain.se beskriver honom väldigt tydligt:

I dag finns Saint Germain i 5D på vissa Moderskepp i den Galaktiska Federationen ofta i sällskap med Sananda (tidigare benämnd Jesus Kristus). Saint Germain har idag förmågan att uppenbara sig där han så önskar, genom att passera rakt igenom väggar och gör så då det passar honom. Här är i dag känd som Mästaren av den Violetta Strålen av transmutationer. Han är synnerligen aktiv för att leda arbetet från den utomjordiska sidan att införa förändringar på Jorden.

The Ground Crew är en sammanslutning av Light Workers vars uppgift är att underlätta för både Jorden och dess invånare när den stora förvandlingen ska ske. Grundare av The Ground Crew är Valerie Donner, som efter att ha lämnat sitt chefsjobb inom hälsovården nu är den som leder organisationen. Hon är även bundis med Mira som är på Jorden, utlånad av Plejadernas Höga Råd. Mira verkar väldigt taggad inför det som komma skall.
Men den mest inflytelserika bland de troende är Mike Quinseyen av de mer kända förmedlarna (engelska: channelers) av budskap från andra livsformer. Faktum är att han redan 2004 blev tillfrågad av St. Germain om han kunde tänka sig att sitta ner vid sin dator varje morgon och då ta emot olika budskap. Självklart ville inte Mike framstå som en tråkmåns och eftersom han redan var aningen insatt i ämnet tackade han ja till erbjudandet. I dagsläget tar han emot budskap från Plejadernas Höga Råd måndag, onsdag och fredag. Tisdag, torsdag och lördag är det lite annat som slinker igenom och på söndagarna får han vila. Vill man komma ikapp på ämnet finns alla hans mottagna meddelanden från 2006 och fram till idag smidigt samlade här.
Den 25 juli mottog Mike som vanligt sitt meddelande från SaLuSa men den här gången var innehållet oerhört tydlig. Runt Jorden hade livsformer från hela Universum samlats för att hjälpa Jorden igenom nästa fas. Om inte planetens ledare gick med på de krav som ställts från Plejadernas Höga Råd innan lördag kommer de att visa sig och påbörja processen vare sig vi vill eller inte.
Flera bevis finns för att meddelandet stämmer:
– Ett UFO syntes tydligt i bakgrunden under sändningen av fyrverkeriet under OS-invigningen (källa)
– Det dök upp en crop circle i Manton Drove som visade på datumet 4 augusti 2012 och det är ett tydligt tecken från Galaktiska Rådet att det då kommer att ske något (källa, se längst ner). Vissa avfällingar hävdar dock att det hela är ett människoskapat PR-trick
– 4 augusti är President Obamas födelesedag och han befinner sig vid tidpunkten i London (som också råkar vara nån form av Chakra-hjärta för hela Jorden). Självklart är han den som är i åtanke att bli hela Jordens ledare – tillsammans med Galaktiska Rådet då så klart.
– NASA har upptäckt två gigantiska gasmoln i mitten av Vintergatan som är på väg hitåt. Ljusarbetarna fattar så klart precis vad det rör sig om men man glömmer nånstans att berätta att det var redan för två år sen som NASA släppte sin pressrelease.
Nu är det bråttom att agera. Först och främst gäller det att tillräckligt många fyller i den här namninsamlingen så Obama en gång för alla erkänner att han känner till utomjordiskt liv och att han typ nästan samarbetar med dem för allas bästa.
Det verkar också som att de som är lite mer hard core har fått ett meddelande som ingående beskriver vad som kommer att ske. Tack och lov finns meddelandet översatt till svenska. Här är ett löst ryckt citat från meddelandet:

VI KOMMER FÖR ATT ARBETA HAND I HAND MED ALLA LJUSARBETARE PÅ GAIA FÖR ATT HJÄLPA MED OCH SLUTFÖRA DETTA UPPDRAG. MED VÅRA GALAKTISKA ORDERS ETABLERADE GÅR VI NU VIDARE FÖR ATT PÅBÖRJA FAS 1 FÖR VÅR FÖRSTA STORA KONTAKT I MODERN TID OCH ÅTERFÖRENING MED ER FÖR ATT GÖRA DETTA SLUTLIGA ARBETE. VI BLEV TVUNGNA ATT STIGA NED SÅ ATT NI OCH GAIA KAN STIGA UPP! VI PÅBÖRJADE FAS 1 FÖR TVÅ DAGAR SEDAN! DEN 25 JULI PÅ EFTERMIDDAGEN AMERIKANSK ÖSTKUSTTID ÖPPNADE VÅR PLEJADISKA FLOTTA I OMLOPP EN SUPER PORTAL VID GAIAS INRE ATMOSFÄR.

Självklart, för att inte måla in sig i en massa tråkiga hörn, finns det även de som påpekar vikten av att SaLuSa inte pratar om att något kommer ske exakt den 4 augusti, utan det är bara en form av deadline. Utebliven transformering till nåt heligt ljus-karma-jag-vet-inte-vad-tillstånd för hela Jordens befolkning är annars säkert en spännande utmaning för en duktig PR-byrå att krishantera kring.
Om ni ni tycker allt det här känns förvirrande så är ni inte ensamma. Inte ens bland de svenska ljusarbetar-grupperingarna är allt självklart även om alla så klart är väldigt spända och förhoppningsfulla att alla globala distanshealingsessioner nu äntligen ska bära frukt. Tror inte ens Gud är medveten om allt som kommer att hända eftersom hans personliga ängel här på Jorden (och hon är svenska!) inte nämner något om det i dagens meddelande.
Personligen måste jag överraska er lite och meddela att jag är skeptisk. Men om det nu på lördag brakar loss utan dess like och portaler öppnas, skepp landar och St Germain kommer ner för att överräcka nån form av galaktisk supernyckel till Obama, ja då lovar jag att vara den första att erkänna hur fel jag hade.
För dig som vill läsa mer rekommenderas följande:
GalacticFederationofLight.org
The2012Scenario.com
Sananda.se (typ en svensk St. Germain)
Moder Jord-nätverket

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

En kommentarFlest rösterSenasteÄldst

  1. Tobbe says:

    Attans att man missade det 😉