Sonja den åttonde i ajour

För några veckor sen frågade Sofia M mig om jag ville vara med i deras nya projekt Ajour. Javisst sa jag, utan följdfrågor, och här är jag, med ett himla fint gäng.

Detta videoinlägg har jag gjort tidigare om ajour och det är nog bra om man ser det först eller åtminstone efteråt.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

25 kommentarerFlest rösterSenasteÄldst

 1. Karin says:

  Du äger Sonja! <3

 2. Roligt att du är med!

 3. Och Sonja den åttonde är ett snyggt namn.

 4. F & M says:

  Bra jobbat. Ser ju lovande ut det här. 😉
  😛

 5. Underbart Sonja!
  Jag blev genast mer intresserad av #ajour

 6. Varför har inte Thord fått en flashig bild?

 7. Så jävla bra! Hatten av för dig, Mymlan och resten som spånade fram den ditt ditchande av Ajour. Det är hög M. Night Schyamalan-faktor på den Twisten. 🙂
  Ska bli kul att se hur allas olika uttryck kommer färga nyhetsrapporteringen och mest av allt ser jag fram mot din rapportering.
  Lycka till och pepp!

 8. Thomas says:

  Haha, så bra! 😀

 9. Sebastian says:

  Riktigt bra Sonja!

 10. Nu först såg jag videon. Tycker kanske att det skulle ha stått NSFW tydligt stämplat ovanpå den. Inte för att jag är på jobbet nu. Men tänk på alla som är det när de tittar.

 11. Kingen says:

  Jag som hade sett fram emot en bra sida, och sen så såg jag videon…
  Vilka vänder ni er till? Idolpubliken? Inte kan det vara en 43-årig, nyhetsintresserad och aktiv småstadsbo iaf…
  Bättre kan ni! Nu framstår ni som ett fjortisgäng som har fått eget domännamn.
  Jag ska ge det en chans, men min entusiasm för sajten förbyttes mot en skepsis.

  • Hej Kingen, vad tråkigt att du upplever det så, men bra att du ändå vill ge oss en chans! Vi vill försöka vara en bred sajt, med framförallt nyheter och seriösa texter, men vi tror också på humor och vet redan att många läsare, bland annat några som kommenterat här, uppskattar Sonjas videoinlägg. Och vi uppskattar dem!

   • Kingen says:

    Humor är, som bekant, subjektivt. Humor kan vara ett vapen. Humor kan fånga läsare som ni hade fått. Humor kan vara moget. Humor kan vara tänkvärt. Humor kan vara, som i det här fallet, omoget och barnsligt.
    Ni väljer ju själva vilka ni vill locka till sidan. Ska ni konkurrera, eller kompletera, nyhetsidor? Vill ni sno Kissies läsare? Med en sån här video så är det snarare Kissies läsare ni vill åt. Jag känner mej inte inbjuden till eran hippa klubb av inbördes beundran. Inte med en sån här presentation. Jag är ledsen, men ni borde ställa lite högre krav på er själva, Det räcker liksom inte med att Henrik Torehammar kommer att analysera er ur ett homoperspektiv…
    För övrigt så har jag läst och kommenterat artikeln om alkohol. Den var bra. Det är sånt ni ska ta upp och den kvalitén ni ska ha. Sonja har väl förmodligen en egen sida där hon kan tramsa.

    • Håkan says:

     Kingen. Jag är en 44-årig, nyhetsintresserad och aktiv småstadsbo. Det händer att jag ser Idol. Jag tycker att Sonja är kul och ofta träffsäker.
     Ska jag tolka dig då som att du anser att jag inte borde tillhöra den önskvärda målgruppen för Ajour? Vilka skulle du vilja ha med då? Vad bör man inte gilla mer?

     • Kingen says:

      Jag kan ju inte bestämma vad du tycker om. Själv har jag aldrig hört talas om den här Sonja innan idag. Och det jag sett och hört tycker inte jag är träffsäkert. Men du har din fulla rätt att tycka som du gör. Jag tänker inte hindra dej!
      Vilka som ska vara med här är inte min sak att avgöra. Det får dom som driver bloggen göra. Gillar jag den inte så kan jag bara låta bli att besöka den. Enkelt va?
      Nu har jag ju hittat lite intressant här, så jag kommer nog att besöka sidan igen.
      Är det inte skönt att vi själva får bestämma vilka sidor vi ska besöka?

    • Vi tycker olika. Jag har framförallt väldigt svårt att se att Sonja har några likheter med Kissie. Jag hoppas att du ändå vill läsa de delar av Ajour som tilltalar dig – kanske delta i diskussionen om Alkohol, som jag tänkte skriva en fortsättning på i morgon?

     • Kingen says:

      Den tycker jag var väldigt intressant och kommer att följa den debatten. Som du kanske sett så har jag även kommenterat där.
      Jag ser fram emot uppföljningen!

     • Kingen says:

      Jag är ledsen. Men den här sidan ger mej ingenting. Metadiskussioner om vad andra har skrivit, skrivet på dålig svenska.
      Nej tack! Efter att ha sett intervjun på TV4-morgon där inte ens ni själva kunde redogöra för vad det var för nytt eller ens vilket syfte så känns det mest som ett projekt för inbördes beundram
      Grattis till ett lyckat marknadsföringsprojekt!

     • Men ändå, tack för fint försök! Välkommen tillbaka när det passar.

 12. Är ni intresserade av intäkter på Ajour skulle det vara kul om ni ville använda Videofy.me på sajten för era videos. Hör av er om ni har några frågor!

 13. Johan Beihertz says:

  Svår-runkat!

 14. […] var det också en rad personer som blev mycket besvikna och kände sig lurade när Sonja Abrahamsson visade sig vara en av oss. Fredrik Strömberg går så långt som att säga att hon dödat sitt […]