Bajsormen i Dubai


I Dubai finns världens högsta skyskrapor, konstgjorda öar och lyx vars överdrifter aldrig slutar förvåna – men inget kloaksystem. Och eftersom det enda som både shejker och gästarbetare på slavlöner har gemensamt är toalettbesöken är det också en hög takt på bajsandet i det 180 år gamla emiratet. Hur gör man då med allt avlopp? Jo, man fyller lastbil efter lastbil och åker iväg med dem till Dubais enda reningsverk. I den här kön hade vissa, enligt Youtubepostaren, stått i tre dagar. På grund av de långa väntetiderna är det inte ovanligt att lastbilschaufförerna smiter iväg, dumpar bajset i någon vik någonstans, och glad i hågen åker hem igen – ovetandes att avföringen som dumpas där följer med strömmar direkt in i Dubais hamnar, där de absolut rikaste besviket konstaterar att de skulle få tyfus om de tog sitt morgondopp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarerFlest rösterSenasteÄldst

  1. Daniel says:

    På riktigt, har ni verkligen inte fått ordning på placeringen av videoklippen än? De hamnar fortfarande bakom din byline-bild Jack och kan inte ses i Firefox, jag kör version 7 för Mac.

  2. AL says:

    Jag kan inte se att klippet skulle hamna någonstans överhuvudtaget i Firefox 7.0.1. på PC. I Chrome ligger den rätt och spelar upp fint iaf.

  3. Tjompa says:

    Dagens sjukaste.