Facebooks dolda inbox – hur många missade meddelanden har du?

Idag fick jag ett meddelande från en bekant som hörde av sig ett halvår efter att jag postat till honom.
”Sorry, ditt mejl hade lagt sin i en dold inbox hos Facebook”.
Förstod först ingenting och gick in och letade i min inbox på Facebook. Och där låg den. ”Övrigt”.

Jag hade nu förvisso koll på att det finns en inbox där meddelanden skickas ut från sidor och grupper jag är med i. Men här fanns mycket mer. Jag hittade ett fint mejl från någon okänd som hade läst en gammal text jag skrivit. En text till Ajour från en extern skribent och ett mejl från en bekant jag inte var Facebookvän med. Jag har nu skickat flera svar – upp till ett halvår för sent.
Gå in och kolla i din mejlbox också – hur många gamla obesvarade mejl hittar du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

10 kommentarerFlest rösterSenasteÄldst

 1. Ann Samuelsson says:

  I övrigt som finns i meddelande på Facebook hamnar meddelanden ifrån gillasidor, grupper och personer som man inte är vän med som skickar meddelande.
  Övrgt har funnits hela tiden under meddelande för det hette förut Facebooksmail innan Facebook ändrade.

  • Står inte det i texten? ”Jag hade nu förvisso koll på att det finns en inbox där meddelanden skickas ut från sidor och grupper jag är med i. Men här fanns mycket mer. ”

   • Ann Samuelsson says:

    Ibland så läser man för fort för det står i texten men det kan ju inte finnas så mycket mer när det är bara meddelanden ifrån det som du och jag har skrivit. 😉

 2. Henke says:

  Är det inte ett större problem att du har över 99 olästa meddelanden i den vanliga inboxen? 😉

  • Haha, touché! Men nej, jag får automatiskt alla facebookmejl vidarebefodrade till min vanliga epost. Där jag också svarar på mejlen. Vilket gör det extra förvirrande att det finns post som inte når mig via notifiering.

 3. Tack för ett bra inlägg som verkligen hjälpte mig och säkert många andra också! Hittade meddelanden både viktiga och av mindre vikt. Bloggade förstås om det: http://fatou.se/2012/05/07/dagens-viktiga-tips/ Så TACK för det här inlägget!!

 4. Sonja says:

  Jag hade 18 olästa mail där, de flesta från faktiska MÄNNISKOR!!

 5. Rolf Hansson says:

  Som helt ny användare har det redan blivit ett problem för mig när jag skickar meddelanden till personer jag inte är vän med. Finns det i nuläget någon lösning på problemet? Kan man på något sätt undgå att hamna under övrigt?

 6. Helt otroligt hur FB sköter sig!
  Hittade mejl som t.ex. inbjudan till bröllopsdag för några vänner utomlands – som jag naturligtvis missade… 🙁

 7. Renée says:

  Ja detta är helt vansinnigt! Har också av en slump hittat fina meddelanden från icke-FB-vänner (vore de mina FBvänner hade de synts med notifiering osv istället för att hamna gömda under ”övrigt”). Helknasigt och går tydligen inte att ändra heller – jag har verkligen försökt.