Pebble passerar $10 miljoner-gränsen och slår alla rekord på Kickstarter

Jag har tidigare hoppat till av förvåning när Pebble på Kickstarter passerade $5 miljoner och nu när nästa drömgräns är passerad har jag slut på superlativ. Över 67 000 personer har förbeställt en klocka och samtidigt har det ursprungliga insamlingsmålet överträffats med över $9,9 miljoner. Fördelarna här är uppenbart inte bara monetära. Att ha så många ambassadörer som även betalat för sin vara i förskott är en svårslagen start. Tillkommer den enorma mängd uppmärksamhet projektet fått i media världen över (bara det faktum att man passerat drömgränsen har genererat över 100 artiklar).
Får jag ta tillfället i akt att tipsa om ett annat projekt på Kickstarter som förtjänar liknande framgång? Sovmasken Remee.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

En kommentarFlest rösterSenasteÄldst

  1. Jonas says:

    Alltid kul med ny teknik. Men den här ”klockan” förstår jag inte. Räcker det inte med att ha alla meddelanden och påminnelser i telefonen. Hade det varit enbart klockan så att telefonen var onödig skulle den vara perfekt. Men ytterligare en pryl som ska kopplas mot telefonen och interagera. Jag är tveksam till nyttan.