Eduard "Mr. Trololo" Khil död

https://www.youtube.com/watch?v=oavMtUWDBTM?rel=0″ frameborder=”0″ width=”480″ height=”360″>
En av Internets favoritgamlingar, Eduard Khil, dog inatt på ett sjukhus i St Petersburg i sviterna av en stroke i slutet av maj. Det rapporterar Ria Novosti. Khil blev känd 2010 då en låt han spelade in 1976, ”Jag är väldigt glad att jag äntligen kommer hem” (Я очень рад, ведь я, наконец, возвращаюсь домой), även kallad trololo, blev viral. Ajours tankar är hos de anhöriga och internet som mist en självdistanserad, rolig och integritetsgill karaktär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarerFlest rösterSenasteÄldst

 1. Dreadnallen says:

  Tack vare internet kommer karln leva länge till! Men vad betyder ”integritetsgill”?

  • Jack Werner says:

   Jag tog mig friheten att skapa en motsvarighet till ordet ”vittnesgill” fast med integritet som värdeord istället. Min poäng var alltså att Khil – trots att han frikostigt bjöd på sig själv – hade stor integritet.

 2. Joseph says:

  Åh vad ledsen jag blir. Skönt att han fick sitt schyssta kändisskap innan han dog i alla fall. Vila i frid.