Kostymören kuppade presidentkandidatens antigay-film?

Rick Perry, som varit i blåsväder tidigare, har gjort en ny reklamfilm. Den handlar om att han är kristen och att han inte vill ha ett samhälle där homosexuella kan göra tjänstgöring i militären. Det är en på många sätt märklig film – det han framför som sina viktigaste frågor är sådant som inte ens skulle göra sig bättre i satir.
Men allt det här verkade kostymören vara beredd på. Så när hen skulle dressa presidentkandidaten letade hen fram den mest passande jacka som gick att finna.
Från den prisade cowboy-gay-filmen Brokeback mountain.


Huruvida det var kostymören som kuppade Rick Perry vet jag såklart inte. Men det är en rolig tanke att så var fallet. Här är hela filmen:

(via Failbook, som också påpekar att Perrys film är den mest nedröstade filmen genom tiderna på Youtube)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 kommentarerFlest rösterSenasteÄldst

 1. DasErdbeer says:

  Mest nedröstad är det verkligen inte. Denna ligger på 661k negativa röster, Justin Biebers ”Baby” har över 2 miljoner negativa.
  Tar man dock like/dislike-ratio ligger Rick bättre (sämre?) till.

  • Mest nedröstade i förhållande till antal visningar ska det vara.

   • Rubbe says:

    Men det är inte vad som står på Failbook (som Ajour använder som källa). De skriver att Perrys video ”officially has more dislikes than Rebecca Black’s Friday”, och visar en bild där Perry har 255 763 dislikes och Black 253 063. Vad de inte nämner är att originaluppladdningen av Rebecca Blacks video hade över 3 miljoner dislikes när den togs bort i juni.
    Jag betvivlar starkt att Perry leder även om man beräknar ”mest nedröstade i förhållande till antal visningar”. Har du någon källa på det? Finns det ens någon (utöver YouTube) som har tillgång till den statistiken?

 2. Fast det är ju en Carhartt-jacka han har. Kostymansvarige valde nog den för att skapa en arbetarimage.

  • Fredrik Westrin says:

   Det är vad jag tror också. Det är nog ingen kupp, utan ett oerhört roligt sammanträffande.

   • Stefan Nordin says:

    Jo precis. Det blir ju roligt men looken de siktade på var nog jobbarkille. Carhartt är ju ett klassiskt märke för arbetskläder så det är logiskt att Heath Ledger har en sån jacka i filmen eftersom han ju spelar en arbetande cowboy. Perry vill visa att han är down with the working man så även han rockar Carhartt. Modellen heter Men´s sandstone traditional jacket och dyker ofta upp i film och TV när man ska signalera redig arbetare. Jag har för mig att Mike Delfino i desperate housewifes brukar ha en sån mest hela tiden. Jag har t.o.m funderat på om han är sponsrad.

 3. Johanna says:

  Jag hoppas verkligen inte han blir president.. urg..

 4. obmn says:

  Hen?? Det är så jävla mycket mellanmjölk att skriva hen att jag fanimej pissar ner mig. Grow a pair – will ya (sen skiter jag i om det är pungkulor eller blygdläppar).

 5. Filip says:

  ”Den handlar om att han är kristen och att han inte vill ha ett samhälle där homosexuella kan göra tjänstgöring i militären.”
  Detta är felaktigt. Perry stöder Don’t Ask, Don’t Tell-policyn, och anser att det vara fel av Obama att återkalla lagen. Vad policyn stipulerar är att homosexuella faktiskt ska få tjänstgöra i militären, men att det inte ska vara tillåtet att forska i de anställdas sexualitet, och inte heller vara tillåtet för homosexuella att yppa detta för andra.

 6. […] får uppehållstillstånd i Sverige, juicemärket som hånar Botox, den här fina anekdoten om hur presidentkandidaten spelade in en antigayfilm iklädd en ”gay-jacka”. Vi kunde inte heller låta bli att uppmärksamma att vår egen Jack Werner omtalas i flera […]