Spotifierad – håller dig ajour med nyheter i Spotify

Hör du till dem som då och då tröttnar på dina egna spellistor, och känner suget efter något nytt? Vill du ha koll på ny musik utan att orka/hinna söka upp den? Eller är du helt enkelt lagom lat och vill ha musik serverad utan att behöva tänka så mycket?
Då tror jag att spotifierad.se kan vara något för dig.
Det är en blogg som skrivs av Brian Einarsen, och innehåller både tips på nya släpp i Spotify och Brians egna listor. Brian har bra koll och bred musiksmak, och han har det senaste året varit min främsta källa till ny, nygammal och framförallt bra musik, varför jag varmt kan rekommendera dig att följa spotifierad.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarerFlest rösterSenasteÄldst

 1. Tommie says:

  Ser ut som en bra konkurrent till http://spotinews.wordpress.com
  Blir spännande att följa. Se vem av dem som är snabbast!

  • Jag gillar Spotinews, följer slaviskt. Vad som skiljer spotifierad från spotinews är ju att Brian också gör listor. Kanske man ska säga att han filtrerar?

   • Det kan man säga.
    Jag gillar också Spotinews. Men tror att Spotifierad framförallt kan bli ett bra komplement. Jag tipsar så mycket om, enligt mig, bra musik på Spotify att det nästan började bli löjligt att vara utan en plattform för detta.
    Utöver album, så tipsar jag om låtar och kommer också att skriva några rader om varje tips – på svenska – samt om annat Spotify-relaterat.

 2. samjonsson says:

  Tycker att Telias (?) http://www.tunigo.com är bra också. Där brukar jag hitta det mesta.