Arkiv för
tweets

6 januari

Årets största svenska tweets 2012

2012 var året då Twitter bestämde att vi ”tweetar”, inte ”twittrar”. Det var också året då Twitter växte sig starkare än någonsin, enligt Intellecta femdubblades antalet aktiva twittrare upp till 171 000. Det innebär fortfarande att det är en ganska liten ankdamm. Men en ankdamm med makt.
Här är Ajourredaktionens lista över de tweets som blev störst eller fick störst avtryck 2012. Läs vidare →

28 december

16 december

13 december

8 juli

Almedalens 10 mest populära tweets

Almedalsveckan är över för i år. Ajour har valt att inte fokusera så mycket på Almedalen utan istället hänvisa till Makthavare. Inte för Almedalen är oviktigt, utan för att Makthavare gör det så bra!
Trots det kan jag inte hålla mig från att sammanställa en lista över de mest delade tweetsen från taggen #almedalen på Twitter, precis som förra året.
Här är de 10 mest delade tweetsen från #Almedalen, uppfångat med hjälp av Twingly live. Läs vidare →

29 december

Årets bästa tweets – 2011

2011 har inneburit ett år av mognad för Twitter. Inte bara har dess användarbas ökat, dess mediala genomslag blivit större utan det har också blivit en allt vanliga förmedlare av nyheter för många. Men årets bästa tweets handlar inte så mycket om nyheter, utan om kulturen på Twitter. De största händelserna, de mest beskrivande eller träffande uppdateringarna. Här är 2011 års bästa tweets, enligt Ajour:
Läs vidare →