Testa Spotifys nya webbapp

Spotify Web App
I dag började Spotify med att rulla sin beryktade och efterfrågade webbapp – som uppenbarligen är ett måste för att de på allvar ska kunna utmana webbaserade konkurrenter som till exempel Rdio och Pandora. Dessutom ger de användarna möjligheten att komma åt appen oavsett vilken dator de använder eller har rättighet att installera applikationer på.
Webbappen kommer att rullas ut de närmaste måndaderna på play.spotify.com, som sannolikt inte fungerar för dig. Men tack vare Thomas Kjemperud, och länken han tillhandahåller på sin blogg, kan du smyga dig in redan nu.
Testa Spotifys nya webbapp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarerFlest rösterSenasteÄldst

 1. Joseph says:

  lol, som om det finns datorer utan spotify installerat.

  • Många. Till exempel alla arbetsdatorer med begränsade adminrättigheter.

   • Erik Johansson says:

    Dessvärre brukar ju de också vara begränsade i sin möjlighet att få surfa på Facebook och Spotify kräver Fb-inloggning på webb-applikationen.

    • Thomas says:

     Det stämmer inte att det kräver FB-inloggning. Hade det gjort det hade jag inte använt Spotify över huvudtaget.

     • Merwodor says:

      Vanliga Spotify-klienten kan användas med bara ett gammalt klassiskt spotifykonto. Web-klienten som fortfarande är i beta kräver facebook-konto eller facebook-koppling för att fungera.

     • Ja, för betan, och så länge den inte är officiellt tillgänglig, verkar det vara så att det krävs Facebook-konto för att kunna aktivera webbappen. Därefter kan man logga ut och logga in igen med Spotifykontot istället.