Uppdatering: Äntligen blir Facebook-appen snabbare

Iphone och Ipads mest efterlängtade app-uppdatering är här: Facebook! Det måste ha varit en av de söligaste, stora apparna någonsin och i uppdateringen har de löst de mesta av dessa problem genom att skriva om appen från grunden. Appen går mycket snabbare, liksom visningen av bilder. Så in och uppdatera Facebookappen genast och låt ditt liv bli lite mindre stön-och-suck-fritt.
Med uppdateringen tyder också mycket på att det är första steget mot annonser i mobilappen. Läs mer om det i Ajours krönika.
Mer läsning om appen hos New York Times.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarerFlest rösterSenasteÄldst

 1. Sonja says:

  Det har inte hänt nåt hos android eller? den appen är fruktansvärd, den ryms inte ens på min telefon. Såvida jag inte vill att hela systemet ska sega.

 2. Carl says:

  Sonja:
  En uppdatering dök då upp i min android för en timme sedan ungefär. Den verkar kvickare.

 3. Marcus says:

  Ingen större skillnad i snabbhet då Apple fortfarande förbjuder apptillverkare att använda nativejavamotorn för webbrendering (samma problem med Google Chrome på iOS). Pinsamt Apple!

 4. LenaD says:

  Nice! Den är mycket snabbare och riktigt snygg! Synd bara att aviseringen för när listorna har ”fått nya händelser” inte funkar. Varje gång jag öppnar appen står det 20+ efter alla mina listor, så jag måste bläddra igenom dem för att kolla om det hänt något nytt. Tur då i alla fall att appen är snabbare än förut … 😉 Hoppas detta fixas snart!