Ajour byter besättning på tekniksidan

Från och med i dag byter Ajour person på en av grundarstolarna. Thord Daniel Hedengren säger adjö och på hans plats kommer i stället Christian Bolstad.
Christian Bolstad har lång och gedigen erfarenhet av att bygga publiceringssystem på WordPress. I dag är han senior wordpress-specialist, utvecklare och delägare i webbyrån Carnaby och Hippies. Dessutom har han skapat flera oberoende medborgarjournalistiska projekt tidigare. Bolstad var också hjärnan bakom utvecklingen när Aftonbladet skapade metoden och sajten Livegranskning, och med hjälp av den granskade svenska grundskolan i höstas.
Vi skiljs som vänner med TDH och tycker det är väldigt spännande att Christian Bolstad tar plats! Nu ska vi komma igång ordentligt med sajtbygget!
Följ vår utveckling på ajour.se/livebygget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarerFlest rösterSenasteÄldst

  1. Välkommen.
    Ser fram emot vad som komma skall för Ajours räkning.

  2. […] #Ajour-bloggen nämnder detta i förbigående, men inte på långa vägar i så stora bokstäver som denna kioskvältare förtjänar. Ingen av de övriga grundarna berör heller avhoppet på twitter. Då gör vi istället vår neomedborgerliga plikt och meddelar denna detta till omvärlden. Share this:TwitterFacebookLike this:GillaBli först att gilla denna post. ← Previous post […]