Live från Bildt-demonstrationen

Livesändning från demonstrationen i Stockholm, Sergels torg, mot utrikesminister Carl Bildt. (Den startar klockan 13.00).
Uppdaterat: Demonstrationen är nu slut, här kan du se det i efterhand:

Foto: Ajour

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarerFlest rösterSenasteÄldst

 1. calandrella says:

  Bra! Jag är på väg.

 2. Kerstin Zander says:

  Bra att människoror reagerar det är på tiden!

 3. HumanLabRat says:

  Tack för att ni sänder från demonstrationen! I de borgerliga medierna sägs förstås inte ett knyst om denna demonstration!

 4. Carina Svendsen says:

  Liberalkonservativa GP skrev förvisso om demonstrationen i Göteborg.
  Jag tycker att det är bra att man demonstrerar och protesterar mot Carl Bildt, men att lägga den på den här nivån blir lite som att lyfta att han snott en Snickers på ICA, när hans verkliga brott är ett värdetransportrån.
  Det här är ju vad Carl Bildt jobbat för/mot i 15 år, med hjälp av Kreab, Timbro, SvD, m.fl. och det är ju väldigt många som har låtit sig charmas och tagit emot pengar från dessa håll, det är ju så sa säga den publicistiska delen av samma rörelse.

 5. Markus Larsson says:

  Wow, man lyckades verkligen samla massorna! haha

 6. […] en lekman, men det låter helt galet att det skulle kunna fungera så? Men, okej, fine. Då får vi vanliga svenssons hjälpa till — vad sägs om att vi som en historisk första gång nånsin, går ut på gator […]

 7. Andreas Karman says:

  Haha! Ja, de borgerliga medierna tystar verkligen ner denna enorma styrkedemonstration från samhällets stöttepelare. Eller så är det helt ointressant att 25 stycken tomtar med konspirationsteorier springer runt och skriker slagord i centrala Stockholm.

 8. Carlos says:

  Kul att tanten som pratar Gud i tunnelbanan inleder klippet.