Kvällsöppna caféer i Stockholm

Jag fick ett bittert infall ikväll och twittrade om hur illa det var att det inte fanns några nattöppna caféer i Stockholm. Så fel jag hade. Genast fick jag massor av svar om caféer i centrala Stockholm som har öppet till midnatt och ännu längre. Så lite jag visste.
Jag gissar att ni, även om alla knappast är från Stockholm, är fler som levt i denna villfarelse. Därför tänkte jag kort sammanfatta de tips jag fått. Fler borde veta. Fler borde hänga på caféer istället för barer på kvällar. Vi borde göra det jämt!
Här är de kvälls- och nattöppna caféer jag fått tips om:

Foto: Google maps


Café Albert
Öppet till 24 Sön-tors. Fre-lör öppet till 06(!!)
(tipstack @juliaskott)
 

Foto: Google maps


Café 60
Öppet till 24 sön-tors och till 02 fre-lör
(tipstack: @VulpeculaBorea)

Foto: Google maps


Konditori Kungstornet
Öppet till 23 mån-fre, 24 på lördag och 22 på söndag.
(tipstack @zackrisson)

Foto: Google maps


Café Rival
Öppet till 22 alla dagar.
(tipstack @hans_g)
Café Muggen
Öppet till 23 mån-fre, och till 22 lör-sön
(tipstack: @ablomgren)
Har du fler tips – twittra till oss eller fyll på i kommentarerna!