Senaste numret av The Redditor ute nu

Ett av världens största forum online, Reddit, är en snabbt växande och ständigt aktiv kanal för allt möjligt, stort som smått. Många som besöker hemsidan, följer förstasidan, men forumet är enormt och många kvalitativa egenskaper syns inte alltid i bruset.
Därför drog några engagerade redditorer (som medlemmarna kallas) igång The Redditor, en tidning(!) som du kan skriva ut och läsa om du vill, som har grävt fram godbitar ur mängden. Senaste numret hittar du i pdf-format här.
Detta nummer på 70 sidor innehåller så kallad AMA (”ask me anything”, en populär sektion – så kallad subreddit – av forumet) med artisten Johan Potma och en kvinna som reste ensam till en afrikansk koloni av häxor. Numret innehåller dessutom en frågestund med Minecrafts skapare Markus Persson, massvis med citat från olika trådar, historier och fotografier. Jesse Mead och Kate Glasheen har illustrerat tidningen.
Tidigare nummer kan du hitta på underforumet för tidningen, i högerspalten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarerFlest rösterSenasteÄldst

  1. Anton says:

    Coolt koncept! Inte helt olikt http://hackermonthly.com/, ett magasin som baseras på Hacker News http://news.ycombinator.com/
    Gillar’t!